Bosch photobooth roze bank - Tanja van Hoogdalem

Wat was het leuk! Afgelopen dinsdag gaven Marij en ik samen een DIY workshop i.s.m. Bosch op een hele toffe locatie: het Houtse Meer. Deze locatie ligt aan de bosrand en heeft een prachtig uitzicht over het water. Tijdens deze dag maakten we met elkaar een zwevende wandplank met lampje en plantje. In deze blogpost deel ik met jullie een verslag van deze dag en laat ik jullie de styling zien! Lezen jullie mee?

Bosch DIY workshop materialen - Tanja van Hoogdalem

Bosch DIY workshop materialen - Tanja van Hoogdalem

Bosch DIY workshop materialen - Tanja van Hoogdalem

Bosch DIY workshop materialen - Tanja van Hoogdalem

De voorbereidingen

Marij en ik zijn door Bosch benaderd of we het leuk zouden vinden om een DIY workshop te geven. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Jullie weten inmiddels denk ik wel dat ik al veel geklust heb en al heel wat DIY’s gemaakt heb. Hoe leuk is het dan om dit samen met anderen te doen? Eerder schreef ik al een blog voor Bosch over een DIY radiatorombouw. Na een aantal brainstormsessies werden de plannen voor de workshop steeds concreter. Er moest sowieso een fotohoekje komen, een kraam met alle benodigdheden voor de DIY en werkplekken voor alle deelnemers. Natuurlijk moest alles er een beetje stylish verantwoord uitzien en mocht lekker eten niet ontbreken :).

Tafelstyling ontbijt Bosch event - Tanja van Hoogdalem

Tafelstyling ontbijt Bosch event - Tanja van Hoogdalem

Tafelstyling naambordjes - Tanja van Hoogdalem

DIY workshop: het programma

De dag begon met een klein ontbijtje. Even met iedereen kennismaken en gezellig kletsen! Vervolgens gaven Marij en ik een korte veiligheidsinstructie en uitleg over de workshop. Ook vertelde ik kort iets over het nieuwe product van Bosch: de PushDrive! Inmiddels heb ik deze handige accuschroevendraaier al heel veel gebruikt tijdens het klussen! Met dit apparaat hoef je enkel nog te drukken op de schroef om de schroef te bevestigen. Na de uitleg kon iedereen aan de slag. Zo leuk om eens met elkaar bezig te zijn! Normaal klus ik natuurlijk altijd in mijn eentje. Zo samen is veel gezelliger :).

Bosch DIY workshop - Tanja van Hoogdalem

PushDrive Bosch - Tanja van Hoogdalem

Iedereen had zijn eigen werkbank waar hij/zij aan kon werken. We hadden een aparte kraam ingericht met alle materialen, zoals voor de snoeren en de plantjes. Marij haalde de plantjes bij Intens Home. Hoe leuk is bijvoorbeeld de mierenplant zoals afgebeeld op bovenstaande foto? Ook konden de deelnemers kiezen uit verschillende soorten gloeilampen. Tussen het klussen door hadden we een heerlijke barbecue aan een mooie lange tafel. Na de workshop sloten we af met een heerlijke mockail en/of cocktail! Alcohol pas na het zagen is wel zo verstandig ;).

Bosch event styling en tafelstyling - Tanja van Hoogdalem

Eucalyptus naamkaartje tafelstyling - Tanja van Hoogdalem

DIY workshop Bosch - Tanja van Hoogdalem

Locatie Het Houtse Meer - Tanja van Hoogdalem

De tafelstyling met groene accenten

Wat een geluk hadden we met het weer! Het was warm genoeg om met elkaar buiten te eten. We gingen als lunch met elkaar barbecueën en Marij en ik verzorgde de tafelstyling. Groen stond hierbij centraal. We aten met z’n allen aan een lange tafel. Zo gezellig! Marij en ik hadden van te voren al een plan bedacht voor de tafelstyling. We kochten ronde placements en servetten bij H&M Home. Op de borden kwamen de naamkaartjes met eucalyptus takjes. Voor de groene touch kochten we grote Monstera bladeren. Ook haalden we nog wat ander groen om het leuk te mixen.

Bosch team shirt workshop - Tanja van Hoogdalem

Tafelstyling groen Monstera - Tanja van Hoogdalem

Tafelstyling groen Monstera - Tanja van Hoogdalem
De photobooth

Natuurlijk moest er ook een Photobooth komen! Een photobooth is een fotohokje of plekje waar gasten leuke foto’s kunnen maken. We kozen voor een toffe roze bank als echte eyecatcher. Achter de bank hebben we een houten paneel behangen met een Monstera print. Op het behang bevestigde we een Lightbox met de hashtag van Bosch: #homemadebyyou. Op de vloer een lekker zacht vloerkleed. Wat toffe planten maken het plaatje helemaal af! Misschien hebben jullie dit hoekje al wel in stories voorbij zien komen :)!

Bosch photobooth roze bank - Tanja van Hoogdalem

Bosch photobooth roze bank - Tanja van Hoogdalem

Wat heb ik genoten! Het was onwijs leuk om de workshop te geven. Bedankt alle deelnemers voor de gezelligheid! Daarnaast wil ik ook Eva en Kristel van Bosch bedanken voor deze geweldige dag! Door de fijne samenwerking is de workshop een succes geworden :)! En tot slot natuurlijk Marij waarmee ik fantastisch heb samengewerkt! Ik had me geen betere partner in crime kunnen wensen :).

Al met al een hele geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar! Zien we jou de volgende keer ook :)?

Liefs,

Tanja