DIY opbergbak - Tanja van Hoogdalem

Mijn vakantie zit er helaas weer op en ik ben weer volop aan het werk! Ik ben zelfstandig ondernemer en een fijne werkomgeving thuis is dan wel zo prettig. Meestal wissel ik af tussen mijn bureau en de eettafel als werkplek. Ik moet toegeven dat de eettafel de laatste tijd wel favoriet is! Misschien ook omdat Rocco dan onder de tafel gezellig op zijn vachtje erbij komt liggen ;). Ik ging voor vtwonen aan de slag met een multifunctionele opbergbak die ik overal mee naar toe kan nemen. Zo heb ik altijd alles bij de hand :).

Multifunctionele opbergbak met plantje - Tanja van Hoogdalem

Mok werkplek - Tanja van Hoogdalem

Werkplek eettafel opbergbak - Tanja van Hoogdalem

DIY multifunctionele opbergbak

Voor vtwonen ging ik aan de slag met dit nieuwe idee. Zoals jullie inmiddels misschien wel weten vind ik het heerlijk om nieuwe creatieve DIY-ideeën te verzinnen :). Deze opbergbak is functioneel omdat ik er veel spulletjes in kwijt kan die ik dagelijks nodig heb voor mijn werk, bijvoorbeeld notitieboekjes, pennen en mijn weekplanner. Ik gebruik de opbergbak voor mijn werkspullen, maar je kunt de bak voor heel veel doeleinden gebruiken! Mijn zus wilt er bijvoorbeeld eentje in de babykamer voor zwitsal en luiers :). Je kunt de opbergbak ook gebruiken in de keuken voor keukengerei en een kruidenplantje! Ben je benieuwd hoe ik deze opbergbak gemaakt heb? In mijn blog voor vtwonen kun je er alles over lezen!

Opbergbak met plantje - door Tanja van Hoogdalem

Eethoek als werkplek DIY opbergbak - Tanja van Hoogdalem

Styling van mijn werkplek aan de eettafel

Naast mijn bureau vind ik de eettafel een hele fijne plek om te werken! Door de grote tafel heb ik lekker veel werkruimte. Het liefst zit ik op het bankje bij de eethoek. Het op maat gemaakte kussen zit heerlijk en ziet er ook nog eens mooi uit! Het rugkussen heb ik op een houten plank aan de muur bevestigd. Binnenkort komt er een blog hierover online :). De eetbank heeft ook nog opbergruimte onder het zitvlak. Hoe meer opbergruimte hoe beter ;). De eetkamerstoelen en hanglampen zijn van KARWEI. Eerder schreef ik daar al een blog over.

Wat vinden jullie van mijn DIY multifunctionele opbergbak? In mijn blog voor vtwonen kun je zien hoe jij hem ook stap voor stap kunt maken :).

Liefs,

Tanja