Enige tijd geleden was er op de social media van KARWEI een winactie om een DIY van mij te winnen. Wat een reacties kwamen daarop, superleuk! Suzanne won de DIY en haar wens was een bureau voor haar achtjarige dochter. Zij krijgt een nieuwe kamer helemaal in jungle stijl. Allereerst ging ik aan de slag met een ontwerp. Suzanne gaf aan dat ze een stoere dochter heeft dus dat het allemaal niet te ‘lief en zoet’ moet zijn. Met deze wensen ging ik aan de slag en ik bedacht een bureau in de stijl van een boomhut om het goed in het thema van de kamer te laten passen.

 

Styling junglekamer - Tanja van Hoogdalem

Boomhut bureau junglekamer - Tanja van Hoogdalem

Een boomhut bureau voor de kinderkamer

Nog steeds vind ik het superleuk om DIY ontwerpen te maken voor kinderkamers! Ook deze DIY kun je weer zo ‘moeilijk’ maken als je zelf wilt. Wees creatief en geef er je eigen draai aan :). Om een bureau met boomhut gevoel te creëren heb ik onder andere ongekantrechte grenen delen aan de voorkant van het bureau bevestigd. Deze plank heeft een tijd buiten gelegen om dit oude effect te krijgen. Ik heb hier ook gebruik van gemaakt voor het raamwerk van het raampje aan de zijkant. Ook voor de styling van het bureau koos ik voor items in het jungle thema, zoals wilde dieren en natuurtinten. Op de pagina van KARWEI leg ik stap voor stap uit hoe jij deze DIY ook zelf kunt maken!

Wat vinden jullie van het resultaat? Wil je zelf ook aan de slag? Lees dan mijn blogpost voor KARWEI voor de werkbeschrijving! Wil je al mijn DIY-projecten voor KARWEI nog eens bekijken? Dat kan op mijn persoonlijke pagina op inspiratie.karwei.nl :).

Liefs,

Tanja