Inmiddels ben ik al een aantal DIY projecten verder in mijn nieuwe huis. Nog steeds moet er veel gebeuren, maar dat vind ik alleen maar leuk :). Al een tijdje heb ik het idee om een DIY te maken in de hal. Mijn hal is vooral heel smal en daarom wilde ik een functioneel en ruimtebesparend idee bedenken om zo goed mogelijk om te gaan met de ruimte. Aan de ene kant van de hal staat een grote opbergkast. Aan één kant daarvan was nog een stukje muur over, ideaal om op te vullen en die ruimte goed te benutten! Ik bedacht een multifunctionele opberger voor schoenen, sleutels en andere kleine items. Door losse elementen te maken kun je de schoenenkast zelf samenstellen zoals bij jou het beste in de ruimte past!

Schoenenkast DIY - Tanja van Hoogdalem

 

Schoenenkast DIY multifunctioneel - Tanja van Hoogdalem

DIY multifunctionele schoenenkast

Deze multifunctionele schoenenkast is de eerste stap om mijn hal gezellig te maken. Binnenkort ga ik de andere muur in de hal een kleurtje geven en items aan de muur hangen. De schoenenkast heb ik gemaakt van losse elementen. Door te spelen met verschillende deurtjes en afmetingen van de elementen is de schoenenkast een speelse DIY geworden. Sommige kastjes zijn wat dieper, andere elementen zijn open, hebben een schuifdeurtje, klepdeurtje of een opening aan de zijkant. Je kunt deze schoenenkast dus ook precies zo vormgeven zoals je zelf wilt! Ik heb voor de schuifdeurtjes gekozen omdat ik ook wat werkschoenen heb die ik niet per se in het zicht wil hebben staan ;). Op de pagina van KARWEI leg ik stap voor stap uit hoe jij deze DIY ook zelf kunt maken!

Schoenenkast DIY - Tanja van Hoogdalem

Schoenenkast DIY - Tanja van Hoogdalem

Wat vinden jullie van het resultaat? Wil je zelf ook aan de slag? Lees dan mijn blogpost voor KARWEI voor de werkbeschrijving!

Liefs,

Tanja