Enige tijd geleden alweer ging ik aan de slag in de tuin van Bram en Eva in Apeldoorn. Bram en Eva wonen in een nieuwbouwhuis en waren nog niet toegekomen aan de tuin. De tuin was een grote zandbak, tijd voor een grote metamorfose voor een mooie gezinstuin dus! Allereerst heb ik gekeken naar de wensen van Bram en Eva en naar hun huidige inrichting. Die kleurtinten wilde ik namelijk sowieso doortrekken in de tuin. Vervolgens ging ik met mijn bus op pad om de leukste items te shoppen :).

Eigen huis en Tuin Apeldoorn gezinstuin - Tanja van Hoogdalem

Eigen huis en Tuin Apeldoorn gezinstuin - Tanja van Hoogdalem

Gezinstuin in Apeldoorn

Een wens van Bram en Eva was om lekker buiten te kunnen eten met het gezin. Een grote grijze eettafel met zes stoelen is daarom een belangrijk onderdeel van de gezinstuin! Daarnaast wilden ze graag een buitenkeuken aangezien Bram erg van koken houdt. Hoe fijn is het dan om dat heerlijk buiten te kunnen doen in de zomer? Deze buitenkeuken is zelfgemaakt en een echte eyecatcher in de tuin. Aan de zijkant van de buitenkeuken zijn bakken bevestigd voor kruidenplantjes. Ideaal om te gebruiken voor het maken van de lekkerste gerechten! Aan de kinderen van het stel is uiteraard ook gedacht: een trampoline en schommel mochten niet ontbreken.

Eigen huis en Tuin Apeldoorn tuin - Tanja van Hoogdalem

Eigen huis en Tuin Apeldoorn gezinstuin - Tanja van Hoogdalem

gezinstuin Apeldoorn Eigen Huis en tuin - Tanja van Hoogdalem

Styling van de tuin

Met een bus volgeladen met spullen kwam ik aan in Apeldoorn. Zoals ik hierboven al schreef heb ik ervoor gekozen om de tinten in het huis door te zetten in de tuin. Roze en zachte blauwtinten wisselen af met grijze elementen. Door deze tinten te combineren met natuurlijke materialen krijgt de tuin een moderne maar ook warmte uitstraling! Wil je meer lezen over de spullen die gebruikt zijn in de tuin? Lees dan snel verder op de pagina van Eigen Huis & Tuin!

 

Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs,

 

Tanja