Een nieuwe aanwinst in huis! Aangezien ik regelmatig thuis aan het werk ben vind ik muziek één van de belangrijkste dingen in huis (naast koffie en lekker eten uiteraard ;)). Het werkt zoveel fijner met muziek op de achtergrond! Daarom ben ik extra blij met mijn nieuwe aanwinst: een platenspeler! Met deze toffe platenspeler kan ik niet alleen mijn favoriete platen afspelen, maar hij staat ook nog eens mooi in huis. De platenspeler heeft een fijne vintage look, maar met moderne opties.

Crosley record player - Tanja van Hoogdalem

Crosley platenspeler - Tanja van Hoogdalem

Crosley platenspeler vintage koffer - Tanja van Hoogdalem

Platenspeler in koffertje

Naast dat de platenspeler heel leuk in huis staat, heeft het natuurlijk ook veel praktische kanten. Zo heeft de Portfolio voor de platen en singletjes drie afspeelsnelheden: 33,45 en 78 toeren en met de pitch-control stel je de afspeelsnelheid handmatig ietsje bij. De Portfolio heeft ook twee ingebouwde speakers, maar aansluiten op externe speakers behoort ook tot de mogelijkheden. Meestal luister ik via de ingebouwde speakers. Dit geeft natuurlijk niet de beste kwaliteit muziek, maar voor mij goed genoeg! De ingebouwde bluetooth zorgt ervoor dat je ook via je smartphone of tablet digitale muziek via de platenspeler kunt afspelen.

De goudkleurige details matchen mooi met de andere goudkleurige items in huis. Het groen van het koffertje steekt mooi af tegen de zwarte hexagon tegeltjes van mijn wandmeubel waar de platenspeler een plekje op heeft gekregen. Dit wandmeubel is een DIY en schreef ik eerder al een blog over.  Een ideaal plekje aangezien ik in de opening van het wandmeubel de platen kwijt kan!

Crosley platenspeler vintage koffer - Tanja van Hoogdalem

Crosley platenspeler vintage koffer - Tanja van Hoogdalem

Wat vinden jullie van de platenspeler? Ik ben er erg blij mee! Luisteren jullie ook wel eens muziek via deze manier of toch vooral via bijvoorbeeld Spotify? Ik wissel graag af en allebei heeft natuurlijk zijn eigen voordelen. Rocco was zoals jullie hierboven zien natuurlijk ook weer nieuwsgierig naar het nieuwe item in huis ;).

 

Liefs,

Tanja

 

note: deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ