Het is halverwege juli en de zomer is dus in volle gang. Genieten! In huis merk ik dat ik het ook leuk vind om wat zomerse items toe te voegen. Mijn oog viel daarom op een wel heel bijzonder product: een Turtle parelkom. Een ideaal bakje om mooie items in op te bergen!

De Turtle parelkom

Als ik een nieuw product in huis heb vind ik het altijd leuk als er een verhaal aan verbonden zit. Deze parelkom is bijvoorbeeld geïnspireerd op een reis door India. De Turtle parelkom is van het merk À la. Dit merk is opgericht door twee reizigers die met hun producten willen herleven in plaats van vernieuwen. Al hun producten zijn in India gemaakt.  De Turtle parelkom is gemaakt van gerecyclede messing en heeft een mooie parelmoer gloed. Ik bewaar er momenteel mijn sieraden in, maar hij is ook ideaal voor andere mooie kleine items!

Turtle parelkom - Tanja van Hoogdalem

Zomer in huis

Eerder schreef ik al een blog over mijn nieuwe palmboom lamp. Deze lamp is ook echt een zomerse eyecatcher in huis! De palmboom kreeg een plekje op mijn wandmeubel. De schildpad heeft een plekje gekregen op een ander mooi kastje in huis, namelijk op het kastje naast de bank. Deze rotan kast geeft een warme uitstraling in huis.  De plant op het kastje is trouwens een zaagcactus, eentje die ik al heel lang heb en die goed groeit :)! Overigens heb ik niet alle winterse items uit huis gehaald voor de zomer. Ik heb nog steeds verschillende schapenvachtjes in huis liggen. Niet echt een zomerse uitstraling, maar Rocco is er zo dol op dat ik ze maar gewoon laat liggen ;).

Liefs,

Tanja

 

Note: deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ