A merry christmas and a happy everything

Het is kerst in huis! Overal lichtjes en kaarsjes en de heerlijke geur van de denneboom! Om nog maar te zwijgen over alle lekkere kerstkransjes en chocolaatjes! Een tijd om van te genieten dus! Ik ging aan de slag in huis. Kijken jullie mee?kerst-vakkenwand-tanja-van-hoogdalem

Allereerst ging ik aan de slag in de werkkamer. De herfstkaartjes haalde ik van de muur en deze werden vervangen door de winterkaartjes. De grijze ster maakte ik vorig jaar met een paar latjes van de bouwmarkt. Met een lijmpistool lijm je de latjes aan elkaar en zo heb je een leuke en makkelijke DIY ster! Nu hoef je alleen nog maar de lichtjes eromheen te wikkelen en je hebt een echt kerstgevoel. kerst-vakkenwand-styling-tanja-van-hoogdalemkerst-werkkamer-tanja-van-hoogdalem

Ook de kaartjes op het magneetbord in de hal werden vervangen. De afbeeldingen liet ik vorig jaar afdrukken bij de Hema. Een leuke plek om elk seizoen weer af te wisselen! Het kerstboompje kocht ik vorig jaar bij Søstrene Grene . Boven het bed heb ik lampjes opgehangen. Wat geeft dat een gezelligheid! Ik hing er wat kleine polaroid kaartjes aan met een kerstprint. kerst-hal-styling-tanja-van-hoogdalemslaapkamer-kerst3-tanja-van-hoogdalemslaapkamer-kerst-styling-tanja-van-hoogdalem

Op de eettafel staat een mini kerstboompje. De grote kerstboom staat naast de bank. Rocco ligt er heerlijk naast te relaxen! Laat de feestdagen maar komen, wij zijn er klaar voor! :)eethoek-kerst-tanja-van-hoogdalemrocco-bank-kerst-tanja-van-hoogdalemsnow-poster-tanja-van-hoogdalemkerstkoekjes-tanja-van-hoogdalemWat vinden jullie van ons kersthuis?

Liefs,

Tanja

BewarenBewaren

11 reacties

 1. Prachtig!!!Mag ik vragen waar dat heerlijke plaid vandaan komt!Fijne feestdagen en een mooi 2017! Gr Linda

  • Dank je wel!:) Het plaid op bed is van de Sissyboy en het plaid op de bank is van MiaCara design! Voor jou ook hele fijne feestdagen en een fantastisch 2017! Liefs, Tanja

 2. Wauw wat zijn je foto’s weer prachtig Tanja! Leuke blog waarin je je kerstitems showt. Ik ben verliefd op die mooie Let it Snow poster! Ik meende via een van je IG posts gelezen te hebben dat dit een free printable is van VT Wonen. Klopt dat? Ik kon hem echter niet meer vinden online en vroeg me af of je mij deze wilt mailen?

  Liefs Sandra

  • Hi Sandra! Dank je wel! :) Ik heb de canvas poster vorig jaar besteld in de webshop van Bianca, the Cherry on Top! Deze is alleen helaas uitverkocht. Het kan zijn dat het sjabloon ergens te downloaden is op de website van VT wonen, maar dat weet ik dus helaas niet!

   Liefs,
   Tanja

 3. Pingback: 8 Ingenios Minimal ideas for your dreamy home - Daily Dream Decor

 4. Pingback: 9 Inspirational minimal bedrooms for a relaxing sleep - Daily Dream Decor

 5. Hi Tanja,
  Sorry dat ik reageer op een oude post, maar de foto’s blijven prachtig! Ook ik ben erg benieuwd waar je de lichtsnoer boven het bed hebt gekocht.
  Liefs, Esther

Geef een reactie

Navigeer