Een terugblik op de kerstboom van vorig jaar! Ik heb toen veel foto’s gemaakt, maar helemaal niet gedeeld op mijn blog! Bij deze dus toch nog :). Elk jaar haal ik een kerstboom in huis, maar vorig jaar een extra grote. Ik woon nu namelijk in een huis met een hoog plafond en ik kan daarom een extra grote kerstboom kwijt, hoe leuk is dat! Een flink gesleep, maar als hij eenmaal staat erg gezellig. Zeker met de extra lichtjes in huis en de heerlijke dennengeur. Ik zocht de mooiste kerstboomhangers uit en ging aan de slag met het decoreren!

Mix & match de leukste decoratie voor in de kerstboom

Voor in de kerstboom koos ik verschillende soorten hangers uit om de boom mee te decoreren. Ik koos voor mooie warmen kleuren zoals oranje, wijnrood en roze. Naast de kerstballen koos ik verschillende ornamenten en leuke diertjes uit om in de boom te hangen. Het vosje is favoriet aangezien het me doet denken aan mijn hond Rocco :)! Regelmatig hoor ik kindjes roepen als Rocco op straat langs komt lopen: ‘Kijk, een vos!’. Mix & Match verschillende kleuren en afmetingen hangers met elkaar. Zo krijgt je kerstboom een gevarieerde en speelde look!

Sterren voor het raam

De kerstboom kreeg een plekje voor mijn grote raam. Naast de kerstboom koos ik ook nog verschillende papieren sterren uit om mijn huis mee te decoreren. Het grote raam is een ideaal plekje om de papieren sterren op te hangen voor een extra feestelijk effect! Ik combineerde verschillende kleuren sterren in verschillende afmetingen met elkaar. Je kunt in de papieren sterren eventueel ook nog lampjes doen! De grote gouden ster is mijn favoriet :).

Kerst in huis

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik niet van het hele uitbundige in huis. De basis is rustig met hier en daar een roze of oranje tint. De warmte voeg ik vooral toe met natuurlijke materialen, zoals rotan en hout. Het zwart in mijn interieur geeft een mooi contrast. Met kerst mag het van mij best wat uitbundiger, aangezien het toch maar voor een maandje is en ik het dan dus niet zo snel zat raak! Wel kies ik voornamelijk tinten uit hetzelfde kleurpalet zodat je toch een mooi geheel creëert en de uitstraling nog steeds vrij rustig blijft. Tijdens het maken van deze foto’s stormde het buiten en regende het flink. Voor de ideale kerstlook hoop ik natuurlijk nog op een mooi dik pak sneeuw :)!

Binnenkort ga ik aan de slag met de kerstlook van dit jaar! Alvast meer lezen? Vorig jaar ging ik ook aan de slag met een DIY kerstlamp!

Liefs,

Tanja