De zithoek is de plek in huis om lekker te relaxen. Aangezien we een redelijk grote woonkamer hebben kozen we voor een grote bank, dat breekt de ruimte!  Rocco ligt er maar wat graag op te slapen. Boven de bank heb ik nieuwe posters opgehangen en dit wil ik graag met jullie delen. Lezen jullie mee?styling-posters-tanja-van-hoogdalem

Een fotowand boven de bank

Al enige tijd wilde ik graag een fotowand boven de bank. Ik koos voor posters die passen bij de rest van ons huis. De natuur is een thema dat meerdere keren bij ons terugkomt, zo ook bij de posters boven de bank. De posters komen uit de webshop Desenio. De oprichters van deze webshop, Martin en Helena, ontwerpen en maken de posters zelf en werken samen met kunstenaars van over de hele wereld. Ze zijn in verschillende maten te bestellen en je kunt er gelijk een bijpassende lijst bij bestellen, ideaal! Ik koos voor een variatie van witte en zwarte lijsten, dat maakt het geheel net wat speelser!

poster-tanja-van-hoogdalemwoonkamer-tanja-van-hoogdalem

Styling van de zithoek

In de winter gebruik ik graag zachte materialen voor het stylen van de zithoek. Op de bank ligt een plaid van MiaCara. Een favoriet plekje van Rocco! Het is een heerlijk warm en zacht plaid en hij kruipt er graag lekker in weg. MiaCara is een Duits bedrijf en maakt hippe spullen voor zowel honden als katten. Een echte aanrader als je net als ik van praktische maar mooie items voor je huisdieren houdt!

De salontafel is van vtwonen. Op de tafel staat een Avocadoplantje. Deze heb ik als pit in de grond gestopt en hij groeit als kool! Het vaasje is van Lenneke Wispelwey. De kussens op de bank zijn (v.l.n.r.) van By Molle, House Doctor en Loods 5.

styling-zithoek-tanja-van-hoogdalem

Wat vinden jullie van de posters boven de bank?

Liefs,

Tanja