Droogbloemen - Tanja van Hoogdalem

Ideale stylingitems vind ik toch wel vazen. Je hebt ze in allerlei vormen, kleuren en maten en je hebt niet eens altijd bloemen nodig om ze te gebruiken! Sommige vazen zijn van zichzelf al zo uniek dat ze prima zonder als woondecoratie kunnen dienen. De laatste paar weken heb ik een aantal mooie aanwinsten verzameld voor mijn droogbloemen. Ik koos vazen uit in mijn favoriete tinten, namelijk roze, oranje en goud!

Droogbloemen styling - Tanja van Hoogdalem

Vazen in verschillende vormen en kleuren

Voor in de kast in mijn slaapkamer en voor op het rotan kastje in mijn woonkamer koos ik vazen uit in verschillende vormen en kleuren. De grote oranje vaas kreeg een plekje op mijn rotan kastje. Echt een favoriet! De vaas is van HKliving en opvallend door zijn ronde vorm. Ik plaatste er een mooi bosje droogbloemen in, maar de vaas is ook heel mooi met verse bloemen! Hij stond namelijk eerst op mijn eettafel met ridderspoor in verschillende tinten :). Op het rotan kastje heb ik ook nog steeds de goudkleurige schildpad staan, daar schreef ik eerder al een blogpost over! Een andere vaas kreeg een plekje in de wandkast in mijn slaapkamer.  Een mooie ronde vaas, wederom van HKliving. De vaas is van keramiek en heeft een mooie  roze tint. Combineert prachtig met de kleur van mijn kast! Ik plaatste er een paar gedroogde takjes in, meer heeft deze vaas niet nodig!

Droogbloemen - Tanja van Hoogdalem

Droogbloemen - Tanja van Hoogdalem

De ideale vaas voor droogbloemen

Droogbloemen zijn al een tijdje een trend. Ik heb er verschillende in huis staan en ik koop ze meestal in tuincentra! Laatst kocht ik weer mooie nieuwe droogbloemen, aangezien ik de perfecte vaas gevonden had voor een nieuw boeket! Een vaas van vtwonen met een metalen deksel waarin je gedroogde bloemen op een speelse manier neer kunt zetten. Ik koos voor droogbloemen in verschillende kleuren en afmetingen. Door de openingen in het deksel van de vaas kun je makkelijk de takjes zo neerzetten zodat ze een mooi boeket vormen!

Liefs,

Tanja

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ