Servies HK living - Tanja van Hoogdalem

Het is alweer bijna 2019! Een hele andere oudejaarsavond dan voorgaande jaren ;). Het is de laatste dagen druk geweest met familie en vrienden die een kijkje kwamen nemen in mijn nieuwe huis. Zo gezellig! Momenteel heb ik lekker een paar dagen vrij om thuis aan de slag te gaan. Ik heb wat servies van HKliving verzameld om de tafel extra gezellig te dekken. Nu helemaal leuk in mijn nieuwe huis :). Als ik het niet gebruik kan ik het servies mooi uitstallen op de planken in de keuken.

Servies HK living - Tanja van Hoogdalem

Servies HK living - Tanja van Hoogdalem

Servies HKliving - Tanja van Hoogdalem

Servies van HKliving

Gisteren kwam er gezellig een vriendin eten en dan vind ik het extra leuk om de tafel gezellig te dekken! Dan doe je toch meer moeite dan je voor jezelf zou doen, herkenbaar? Ik koos voor mooie grote dinerborden van HKliving uit de Bold & Basic collectie. Deze collectie is favoriet bij mij! De borden in een vergrijsd groene tint zijn een mooie basis voor de tafelstyling. Deze borden combineerde ik met zwarte bordjes en wit met blauwe schaaltjes uit dezelfde collectie. Door het servies op deze manier te stapelen krijg je diepte en een speels effect op tafel! Dat wijnglazen van HKliving zorgen ook voor dat speelse effect door de originele voet! Ik ben dol op gouden items in huis en deze mochten daarom ook niet ontbreken op de tafel. Het gouden bestek geeft het geheel een feestelijke uitstraling. Wat groen maakt de styling helemaal af!

Gezelligheid in huis

Beetje bij beetje begint alles steeds meer vorm te krijgen. Het was een enorm hectische maand. Of maanden beter gezegd ;). Gelukkig voelde ik me al heel snel thuis in mijn nieuwe huis! Het is een feestje om nu alles in te gaan richten. Het opruimen is wat minder, maar hoort er helaas ook bij ;). In het nieuwe jaar hoop ik alles met jullie te delen! Op naar 2019! Ik wens jullie allemaal een heel mooi nieuw jaar!

Liefs,

Tanja