Nu de keuken eindelijk af is, vind ik het een feestje om al mijn servies weer een plekje te geven. Van dienbladen, tot snijplanken en borden en mokken in allerlei kleuren en maten! Gelukkig heb ik in de nieuwe keuken genoeg plekjes om al het mooie servies uit te stallen en hoef ik niet alles in dichte kasten op te bergen :). In deze blogpost deel ik een aantal favorieten met jullie.

Ferm Living dienblad

Favoriet in de keuken is toch wel het dienblad van Ferm Living! Handig om bijvoorbeeld koffie mee te serveren, maar ook heel decoratief op het aanrecht. Ik koos voor een groene tint, maar je hebt ‘m in allerlei tinten. Ik gebruik het dienblad nu dus in de keuken, maar ook op andere plekken in huis is het dienblad erg leuk en functioneel. Denk bijvoorbeeld aan de werkkamer of badkamer! Kortom: een echte aanwinst in huis :)!

Servies tray Ferm Living - Tanja van Hoogdalem

Keuken styling - Tanja van Hoogdalem

Servies hkliving - Tanja van Hoogdalem

Keuken DIY servies - Tanja van Hoogdalem

Favoriet servies nisje keuken - Tanja van Hoogdalem

Items van hout

Onmisbaar in de keuken wat mij betreft: items van hout. Ik koos onder andere voor houten dienbladen van House Doctor en houten theemokjes van Serax. Deze items geven een warme uitstraling aan de keuken en matchen mooi met de houten frontjes van de keuken die we eerder hebben gemaakt.

Favoriet servies: gekleurde borden en mokken

Aangezien onze keuken als basis neutrale tinten heeft, vind ik het wel leuk om wat gekleurd servies toe te voegen. De welbekende hkliving mokken blijven favoriet!  Ik heb ze in verschillende tinten, zoals groen en oranje. Kleintjes voor een espresso en grote voor een lekkere latte macchiato. Ook de mokken van Bloomingville, te zien in het ronde nisje dat ik eerder maakte, zijn favoriet. Tot slot de diepe borden van Leonardo Matera. Net nieuw, maar al veelvuldig gebruikt! Ideaal voor bijvoorbeeld een salade of pasta :).

Welk item is jullie favoriet?

Liefs,

Tanja