Eigen Huis en Tuin slaapkamer - Tanja van Hoogdalem

Recent hebben we met het team van Eigen Huis & Tuin weer een leuk nieuw project afgerond in Kortehoef. Deze keer een slaapkamer van Sandra en Gerard. Zoon en dochter zijn het huis uit en de wens was om van twee kleinere kamers één grote ruimte te maken. Gerard heeft twee linkerhanden, dus aan ons was de taak om een mooie en luxe slaapkamer te creëren :).

Eigen Huis en Tuin slaapkamer - Tanja van Hoogdalem

Eigen Huis en Tuin slaapkamer kledingrek - Tanja van Hoogdalem

Een warme en luxe slaapkamer

De wensen voor de nieuwe slaapkamer waren duidelijk: een apart kleedgedeelte met mooie kastenwand, een groot bed met een mooi hoofdbord en warme kleuren. Mooie raambekleding stond ook hoog op het lijstje. We gingen met deze wensen aan de slag en creëerden een apart slaap- en kleedgedeelte door een roomdivider te maken die ook dient als tv-meubel. Zo is de tv mooi opgeborgen en oogt de slaapkamer rustiger. De kastenwand in het kleedgedeelte van de slaapkamer geeft veel opbergruimte. Daarnaast maakte ik nog een DIY kledingrek om mooie items op uit te stallen. Het hoofdbord wat je ziet achter het bed is ook een toffe DIY!

DIY kledingrek

Om een creatieve touch te geven aan de slaapkamer ging ik aan de slag met een DIY kledingrek. Dit rek maakte ik van MDF en rondhout stokken. Een ideale combinatie om een mooie creatie te maken :). Eerder ging ik thuis ook al aan de slag met een rek van MDF en rondhout. Je kunt er eindeloos mee combineren! Naast de opbergkasten wilde ik ook een mooi rek maken om een mooie eyecather in de slaapkamer te creëren. De meeste kleding berg je achter gesloten deuren op, maar op dit eenvoudig zelf te maken kledingrek stal je je mooiste kledingstukken uit. Op de pagina van KARWEI leg ik stap voor stap uit hoe je zelf ook aan de slag kunt gaan met dit DIY kledingrek!

Eigen Huis en Tuin slaapkamer - Tanja van Hoogdalem

Eigen Huis en Tuin slaapkamer - Tanja van Hoogdalem

Wat vinden jullie van het resultaat?

 

Liefs,

Tanja