We wonen nu een aantal maanden in ons nieuwe huis en we genieten volop van onze nieuwe plek! Waar we de benedenverdieping nog helemaal moeten verbouwen, is de bovenverdieping wel zo goed als af. Extra fijn om bijvoorbeeld uitgebreid in bad te gaan na weer een avond verbouwen en stofhappen op de benedenverdieping :). In deze blogpost deel ik mijn nieuwe favoriete item in onze badkamer!

Handdoekhouder van Ferm Living

Al een tijdje zocht ik naar een rek om de handdoeken op te hangen. Elke keer gooide we ze namelijk over het bad en heel opgeruimd staat dat niet ;). Uiteindelijk kwam ik dit rek van Ferm Living tegen. Ferm living hoort sowieso tot mijn top 3 favoriete interieurmerken! De handdoekhouder is van gepoedercoat metaal en dat geeft niet alleen een stoere uitstraling maar hierdoor is het rek ook roestvrij. Een ander groot voordeel vind ik dat het rek verplaatsbaar is en je ‘m niet aan de muur hoeft vast te boren!

Handdoekhouder Ferm Living - Tanja van Hoogdalem

Styling badkamer - Tanja van Hoogdalem

Handdoekhouder Ferm Living badkamer - Tanja van Hoogdalem

Handig hulpje naast het bad

Voor dagelijks gebruik staat het handdoekenrek tegen de muur naast het bad. Extra handig is dat het rek niet zwaar is, dus als ik ga badderen zet ik ‘m altijd naast het bad! Ideaal om gelijk mijn handdoek en kimono bij de hand te hebben :). Nog een handig hulpje voor als ik in bad ga: het DIY badplankje! Van het hout wat ik nog over had van het DIY meubel in de badkamer en de radiatorombouw heb ik een plankje gemaakt voor op het bad! Ik tekende eerst een ovale vorm op het hout. Vervolgens heb ik met de decoupeerzaag de ovale vorm uitgezaagd. Heel makkelijk zelf te maken! Ideaal om je drankje en/of tijdschrift op te zetten als je lekker aan het badderen bent :)

Rek handdoeken - Tanja van Hoogdalem

Badkamer Ferm Living handdoekhouder - Tanja van Hoogdalem

 

Liefs,

Tanja