Onze veranda heeft onlangs een prachtige toevoeging gekregen: de HAY Palissade Lounge Chair. Een mooie aanvulling op de DIY gestucte loungebank die we eerder al hebben gemaakt. Het moderne en eigentijdse ontwerp past perfect bij de relaxte sfeer van onze veranda. We hebben de stoel naast onze loungebank geplaatst, waardoor er een gezellige zithoek is ontstaan waar we kunnen genieten van de fijne zomerdagen, maar ook van de wat frissere ochtenden en avonden met de buitenhaard aan :)!

 HAY Palissade Lounge Chair - Tanja van Hoogdalem

HAY Palissade Lounge Chair - Tanja van Hoogdalem

HAY Palissade Lounge Chair - Tanja van Hoogdalem

HAY Palissade Lounge Chair Low

HAY heeft een unieke tuinserie gelanceerd die perfect aansluit bij onze veranda. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse uitstraling is deze serie een prachtige aanvulling op onze tuin. De lijnen van de stoel komen weer mooi terug in onze poort die we zelf gemaakt hebben. Naast het opvallende ontwerp van de HAY Palissade Lounge Chair Low, ben ik vooral dol op de olijfgroene kleur. De stoel steekt prachtig af tegen de grijze betonnen vloer, de wit gestucte buitenhaard en het bankje. Er is ook nog een bijpassend voetenbankje verkrijgbaar, deze staat nu hoog op mijn verlanglijstje :). De veranda is toch wel de plek waar we het liefst zitten, dus deze stoel is een mooie aanvulling!

DIY veranda

Er zijn inmiddels al heel wat blogs over de veranda verschenen. Van de DIY loungebank tot de DIY hangstoel, salontafel en het dienblad die ik maakte van overgebleven tegeltjes. Het is inmiddels denk ik wel duidelijk dat het één van onze favoriete plekken is :). Het is niet alleen fijn dat de veranda direct grenst aan het huis, maar vanaf hier hebben we ook een mooi overzicht over de tuin en alles wat er bloeit. Favoriet moment van de dag is dan ook in de vroege ochtend met een kop koffie en het uitzicht op de mooie bloemen en de vogeltjes die druk in de weer zijn :).

 

Liefs,

Tanja