Birthday Rocco - hoogtepunten - Tanja van Hoogdalem

Een terugblik op het jaar 2017! Veel te veel om hier allemaal te vertellen natuurlijk, maar ik wil graag een aantal gebeurtenissen uitlichten. Dit jaar ben ik actief begonnen met bloggen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Het heeft me veel mooie nieuwe kansen gegeven en ik heb onwijs veel leuke mensen mogen ontmoeten! Lezen jullie mee?

Behang botanisch jaar 2017 - Tanja van Hoogdalem

Rocco Shiba - Tanja van Hoogdalem

Het jaar 2017

Op persoonlijk gebied was 2017 niet altijd een makkelijk jaar. Ik ben daar nooit zo heel open over op mijn blog of op Instagram. Dat komt omdat ik me graag wil focussen op de positieve dingen en van bloggen en foto’s maken krijg ik veel energie! Net zoals de leuke contacten met jullie :). Een aantal van jullie weten een beetje mijn verhaal. Allebei onze ouders gingen scheiden en ik heb dit jaar heel wat bezoekjes gebracht aan het ziekenhuis vanwege problemen met mijn gezondheid. Ik ga er hier niet uitgebreid op in, maar ik wil alle lieve mensen bedanken die mij gesteund hebben! Het leven is natuurlijk nooit zoals op social media lijkt. Daar delen we vooral de mooie plaatjes en de mooie verhalen. Dat is logisch, ik kijk er ook graag naar! Als we maar altijd in ons achterhoofd houden dat het leven meer is dan dat :).

DIY kledingrek - door Tanja van Hoogdalem DIY wandbank slaapkamer - Tanja van HoogdalemBloggen voor KARWEI

Afgelopen zomer werd ik door KARWEI benaderd of ik voor ze zou willen bloggen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Als kind kwam ik al regelmatig samen met mijn vader in de KARWEI. In mijn eigen huis maakte ik vervolgens al heel wat DIY projecten. Deze samenwerking past dus perfect bij mij! :) Hier kun je al mijn blogs voor KARWEI lezen. Zo maakte ik afgelopen jaar een DIY wandbank met kledinghoek in de slaapkamer, betegelde ik mijn eigen bureau en maakte ik een DIY adventskalender. In het nieuwe jaar staan er weer veel leuke blogs op de planning waaronder een leuke nieuwe serie die ik zelf heb opgezet voor KARWEI. Ik heb er zin in!

Nominatie Meet the Blogger Awards

In oktober kreeg ik het nieuws dat mijn blog genomineerd was voor twee Awards, namelijk de Dutch Meet the Blogger RISING STAR Award & de GREEN Award. Wat een eer! Ik was net driekwart jaar actief aan het bloggen en een nominatie had ik absoluut niet verwacht. Het werd een leuke avond met lekker eten en veel gezellige mensen! Helaas ging ik zonder Award naar huis, maar een mooie herinnering blijft!

DIY bureau tegelen - Tanja van HoogdalemNu kun je aan de slag met deel II:  het tegelen!
Meet the blogger - hoogtepunten 2017 -Tanja van Hoogdalem

Bloggen voor vtwonen

Nog meer mooi nieuws! Eind oktober kreeg ik te horen dat ik in de finale zat van de vtwonen zoekt blogger contest! Het moment dat ik het hoorde weet ik nog goed. Ik kwam net oververhit uit een lesje spinning op de sportschool. Ik controleerde even nonchalant mijn app en mail (zoals zo vaak op een dag, jullie kennen het vast wel ;)) en zag dat er een nieuwe mail binnen was gekomen met de titel: vtwonen zoekt blogger: je zit in de finale!. Wat een feestje! Na een maand stemmen bleek ik de winnaar te zijn van de contest. Het komende jaar mag ik gaan bloggen voor vtwonen! Een hele leuke nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb.

Muuto Lean wandlamp design

DIY plantenhouder door Tanja van HoogdalemBrickwall lightbox Tanja van Hoogdalem

Events

Ik mocht aanwezig zijn op een aantal leuke events dit jaar! Zo was ik bijvoorbeeld aanwezig op het Ikea event, het Flinders event en het event van mooiwatplantendoen.nl en mooiwatbloemendoen.nl. Bij deze events heb ik heel wat leuke mensen ontmoet! Daarnaast ging ik naar de vtwonen en designbeurs wat ook weer hele leuke contacten heeft opgeleverd. Daar kwam een hele gezellige kerstlunch uit voort, hier kun je daar meer over lezen.

Rubrieken: een dagje met & ondernemend

Dit jaar kwamen er twee leuke nieuwe rubrieken op mijn blog: een dagje met & ondernemend. De rubriek ondernemend ontstond vanuit het idee om kleine ondernemers hun werk te laten zien, maar ook om hun verhaal te laten vertellen. De eerste blog die online kwam in deze rubriek ging over het porselein van LAU, gevolgd door het wanddoek van Maakt-blij en de zelf ontworpen producten van Roosmarijn Knijnenburg. Komend jaar hoop ik nog veel meer kleine ondernemers met een inspirerend concept of product te laten zien!

Daarnaast kwam de rubriek een dagje met op mijn blog. Ik bedacht deze rubriek na het Ikea event. Op het Ikea event had ik Marrit van donebymyself.nl ontmoet en we wilden graag nog een keertje afspreken. Het leek me leuk om haar huis te fotograferen, maar ik wilde meer dan alleen een binnenkijker op mijn blog. Vandaar dat ik met jullie in deze rubriek de complete dag deel! Als eerste kwam mijn dagje met Marrit online, gevolgd door mijn dagje met Marlies. Twee onwijs leuke dagen! Voor het nieuwe jaar staan al drie dagjes met ingepland met hele leuke vrouwen van Instagram. Ik heb er zin in!

Styling autumn Tanja van Hoogdalem

Keuken Marrit

Dagje met Marlies - Tanja van Hoogdalem

Het was niet altijd een makkelijk jaar, maar ik sluit het af met een goed gevoel! Ik ben dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad zijn gekomen. Ik wil jullie bedanken voor alle gezelligheid, de lieve woorden en alle support! Ik heb genoten van dit mooie avontuur in 2017 en ik hoop in 2018 nog veel meer met jullie te kunnen lachen en jullie te kunnen inspireren :).

Liefs,

Tanja

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren