Een nieuwe IKEA hack op mijn blog! Van mijn zus kreeg ik een oude commode van IKEA, de SNIGLAR commode. Mijn vrienden en familie weten inmiddels dat ze geregeld oude spullen bij mij kwijt kunnen. Ze worden dan ook graag op de hoogte gehouden wat ik ervan gemaakt heb ;).  Aangezien ik geen kinderen heb was de functie commode bij mij niet van toepassing. In mijn werkkamer bij mijn vakkenwand had ik nog een plekje over voor iets leuks en daarom maakte ik er een sidetable met opbergruimte van! Voor vtwonen ging ik met deze hack aan de slag, lees je mee?

IKEA hack van SNIGLAR commode naar sidetable - Tanja van Hoogdalem

IKEA hack van sniglar commode naar sidetable - Tanja van Hoogdalem

IKEA hack van sniglar commode naar sidetable - Tanja van Hoogdalem

Ikea hack: van Sniglar commode naar sidetable

Voor vtwonen ging ik aan de slag met dit nieuwe idee. Eerder maakte ik al andere IKEA hacks, namelijk een BILLY boekenkast en plantenbak in één en van wandkast naar salontafel. Deze sidetable met opbergruimte is ideaal voor op mijn werkkamer! Naast een decoratieve functie heeft de sidetable ook ruimte om spulletjes in op te bergen. Onderin de sidetable berg ik spulletjes op die ik maar eens in de zoveel tijd nodig heb, zoals een aantal notitieboekjes op voorraad en een stapel kaartjes om te versturen. Helaas vergeet ik dat laatste regelmatig en gebeurt het veel te weinig! Ben je benieuwd hoe ik deze IKEA hack sidetable gemaakt heb? In mijn blog voor vtwonen kun je er alles over lezen!

Ikea hack: van commode naar sidetable - Tanja van HoogdalemIKEA hack: van commode naar sidetable - Tanja van Hoogdalem

Planten in huis

De sidetable staat voor mijn vakkenwand. Daar schreef ik eerder al een blog over. Bovenop de sidetable heb ik een aantal planten verzameld, zoals de Scindapsus Pictus en de Ficus Robusta. Planten kun je eigenlijk nooit genoeg hebben :)! Ik heb verschillende plantenpotjes met elkaar gemixt voor een speels effect. Het plantenpotje met gezicht is weer favoriet! Als je mijn vorige blog hebt gelezen heb je vast wel gezien dat ik er nog een andere variant van heb :).

Wat vinden jullie van mijn IKEA hack sidetable? Via deze link kun je lezen hoe jij hem ook stap voor stap kunt maken :).

Liefs,

Tanja