vtwonen AJUMA - Tanja van Hoogdalem

Enige tijd geleden was ik samen met Marina (@veel_woongeluk) een dagje op pad. We waren uitgenodigd op kantoor door Studio Piet Boon voor een uitgebreide rondleiding en kennismaking met de ontwerpers. Eerder waren we allebei al aanwezig bij het pers ontbijt in Grand café de Tropen in Amsterdam. Een hele leuke ervaring! Ik vertel jullie alles over onze belevenissen die dag, lezen jullie mee?

Studio Piet Boon - Tanja van HoogdalemStudio Piet Boon - Tanja van Hoogdalem

Studio Piet Boon

In de ochtend hadden Marina en ik afgesproken bij de Piet Boon showroom in Oostzaan. Daar stond Dominique van Studio Piet Boon ons op te wachten. We hadden haar al eerder gesproken tijdens het pers ontbijt in Grand café de Tropen. Na een gezellig praatje met een kop koffie vertrokken we voor onze rondleiding. We zagen het kantoor van Piet Boon, inspirerende moodboards en kregen uitleg over de collecties. Ook kregen we de moodboards voor Salone del Mobile in Milaan te zien. Een stukje daarvan zie je op bovenstaande foto. Vervolgens namen we een kijkje in het materialen magazijn. Wat een enorme verzameling aan verschillende tinten en structuren! Superleuk en inspirerend om alles te zien en de ontwerpers te spreken! Wist je dat de showroom vrij te bezoeken is? Je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak! Zeker de moeite waard om eens te doen en je te laten inspireren :).

Studio Piet Boon - Tanja van Hoogdalem

Studio Piet Boon - Tanja van Hoogdalem

Studio Piet Boon - Tanja van Hoogdalem

vtwonen Ajuma Beach

Na deze inspirerende rondleiding vertrokken we richting Zandvoort. Het zonnetje scheen namelijk heerlijk en we hadden wel zin om even uitgebreid bij te kletsen! Marina en ik kennen elkaar via Instagram en allebei delen we natuurlijk een grote passie: interieur & styling. We ploften neer bij strandpaviljoen Ajuma. Deze plek is volledig in een nieuw jasje gestoken door vtwonen. Aan het einde van het seizoen kun je alle gebruikte spullen uit het strandpaviljoen kopen! De foto’s zeggen denk ik al genoeg. Een hele fijne plek om te relaxen! We hebben uren gekletst, dronken veel wijntjes en genoten volop! Een geslaagde dag :).

vtwonen Ajuma beach - Tanja van Hoogdalem

vtwonen Ajuma beach - Tanja van Hoogdalem

vtwonen Ajuma beach - Tanja van Hoogdalem

Studio Piet Boon - Tanja van Hoogdalemvtwonen Ajuma beach - Tanja van Hoogdalem

Bedankt Dominique en Marina voor deze heerlijke dag! :)

Liefs,

Tanja