DIY opberger sieraden - Tanja van Hoogdalem

Een nieuwe simpele DIY voor je sieraden! Naast interieur heb ik ook een voorliefde voor fashion en mooie sieraden. Hoe leuk is het dan om allebei te kunnen combineren? In bedacht een simpel opbergsysteem waar ik mijn sieraden kan bewaren en wat er ook nog eens leuk uitziet. Op deze manier heb ik al mijn sieraden direct bij de hand.

DIY sieraden opbergen wandplank - Tanja van Hoogdalem

DIY sieraden opbergen wandplank - Tanja van Hoogdalem

DIY sieraden opbergen

Voor deze DIY gebruikte ik onder andere een tak uit het bos. Jullie weten misschien nog wel dat ik eerder een  DIY-kledingrek maakte van een gevonden tak in het bos. Van diezelfde dag had ik nog een tak in de berging liggen. Tijd om deze ook een nieuwe functie te geven! Ik maakte een zwevende houder waar ik een klein bordje op kan leggen. Hoe ik dat gedaan heb kun je lezen in mijn blogpost voor vtwonen. Daarnaast maakte ik ook een hangende houder voor mijn kettingen. Hiervoor gebruikte ik een kaarsenhouder en een klein bordje. Ik vind het erg leuk om nieuwe functies te geven aan voorwerpen! Tot slot bevestigde ik ook nog een klein spiegeltje op een kaarsenhouder zodat je gelijk kunt zien hoe de sieraden staan :). Ook zin om aan de slag te gaan? De volledige werkbeschrijving kun je vinden in mijn blog voor vtwonen!

DIY sieraden opbergen wandplank - Tanja van Hoogdalem

DIY sieraden opbergen wandplank - Tanja van Hoogdalem

Styling kledingrek DIY - Tanja van Hoogdalem

Muurdecoratie: borden aan de muur

Al een tijdje ben ik fan van bordjes aan de muur. In de woonkamer hangt al een leuke met een palmboom. Deze hangt er voor de sier, wat een mooie he? In de slaapkamer heb ik de bordjes een functie gegeven, namelijk het opbergen van sieraden. Ik koos voor bordjes van Serax en Broste Copenhagen, maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in de kringloopwinkel! Of breng een bezoekje aan een rommelmarkt, gelijk een gezellig uitstapje :)!

Mijn favoriete sieraden

Inmiddels heb ik een mooie verzameling aan sieraden! Niet van die hele opvallende, maar vooral fijne sieraden. Ik heb in totaal 6 gaatjes in mijn oor, in elk draag ik een ander oorbelletje. Leuk om af te wisselen! Aan veel sieraden heb ik ook een leuke herinnering. Zo kreeg ik een ring van Judith toen ik samen met haar bij het Creative Life event was, daar schreef ik eerder een blogpost over. Van Sabine, een vriendin die ik ontmoet heb via Instagram, kreeg ik pas als verrassing een mooi kettinkje via de post. Hoe leuk is dat! Mijn laatste aanwinst is een palmboom oorbel van Anna+Nina, een fijne zomerse vibe in mijn oor ;).  Gelijk een tip voor een webshop waar je hele toffe sieraden kunt kopen!

Wat zijn jullie favoriete sieraden? In mijn blogpost voor vtwonen kun je zien hoe jij ook deze opbergers voor sieraden kunt maken!

Liefs,

Tanja